Finala Insula Iubirii. Replici dure intre Radu Valcan si Razvan! De ce l-a acuzat pe concurent VIDEO

Publicat: 10 Dec. 2018, 15:43 News 3

Finala Insula Iubirii. Ultima editie a sezonului 4 a fost una tensionata.

Intre Razvan, fostul iubit al lui Cati, si prezentatorul Radu Valcan a existat un schimb dur de replici. Cuplurile acestui sezon au fost prezente in finala de la Insula Iubirii, in fata focului. De asemenea, momentele au avut loc in Romania, si nu in Thailanda, la 6 luni de la incheierea filmarilor.

Finala Insula Iubirii. Conflict intre Radu Valcan si Razvan!

Cuplurile s-au intalnit din nou cu Radu Valcan, la Bonfire, pentru a povesti cum au decurs vietile lor, dupa participarea la Insula Iubirii. In timpul editiei finale, a existat un conflict intre concurentul Razvan si Radu Valcan.

Din cate s-ar parea, barbatul i-a amenintat la un moment dat pe cei din echipa de filmare a show-ului de la Antena 1. Stiind despre toate acestea, prezentatorul n-a mai suportat si l-a luat la intrebari pe concurent.

„Cum iti permiti sa imi ameninti colegii?”, l-a intrebat Radu Valcan. Intr-un final, Razvan a plecat din fata camerelor de luat vederi. „Nu i-am amenintat”, a fost replica concurentului, atunci cand actorul i-a spus ca exista imagini care sa dovedeasca acest lucru. „Nu pot sa mai stau, multumesc ca m-ati invitat la aceasta emisiune. Vreau sa plec acasa. Imi cer scuze ca v-am deranjat”, a mai declarat fostul lui Cati.

Finala Insula Iubirii. Cati a regretat despartirea de Razvan!

Concurentul a mai fost criticat de prezentator, acesta adaugand si ca „Fugind de responsabilitatea propriilor vorbe, asa isi incheie parcursul in emisiune cel mai las barbat pe care Insula Iubirii l-a vazut vreodata, apeland la o astfel de iesire din scena!”.

In editia finala a show-ului de la Antena 1, Cati a marturisit ca regretul cu care a plecat de pe insula a fost ca nu mai este impreuna cu Razvan. „Mi-am dat seama ca am pierdut un om minunat, un om frumos, si cu sufletul mare. Mi-a demonstrat asta si dupa ce ne-am intors. Regret foarte mult! Nu trebuia sa fac ce am facut. Puteam sa astept, stiam ca o sa se schimbe si nu trebuia sa fac ce am facut!”, a marturisit Cati.

Pe de alta parte, Razvan a demonstrat ca nu s-a schimbat absolut deloc, in cele 6 luni de la incheierea sezonului 4 din Insula Iubirii. Barbatul le-a trimis multe mesaje celor din echipa show-ului, in care i-a amenintat, printre care si „Am dosarele voastre, o sa aplic legea strazii pe voi!”, potrivit libertatea.ro.

Publicat: 10 Dec. 2018, 15:43 News 3
Pe aceeași temă