Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati s-a despartit de Razvan si a primit replici dure din partea lui Radu Valcan: „Nu te mai droga!” VIDEO

Publicat: 26 nov. 2018, 17:05 Autor: madalina m. Vedete

In acest episod Cati a primit replici foarte dure din partea prezentatorului emisiunii.

Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati, iubita lui Razvan, a fost pusa la zid de catre Radu Valcan, in episodul de duminica. In respectiva editia de la Insula Iubirii 25 noiembrie, concurenta a fost certata pentru un gest foarte grav.

Insula Iubirii 25 noiembrie. Intalnirea finala dintre Cati si Razvan

Mai exact, s-a aflat ca anul trecut ea a consumat droguri de Revelion. Cati nu a negat acuzatiile, ci a spus adevarul, iar Radu Valcan a simtit nevoia sa intervina si a luat atitudine in ceea ce priveste intreaga situatie.

Concurenta din show-ul de la Antena 1 a primit reactii negative, in fata camerelor de luat vederi. Prezentatorul a luat atitidine si i-a spus sa se respecte mai mult, mai ales pentru copilul sau. Totul s-a petrecut la intalnirea finala dintre bruneta si iubitul ei, Razvan. Ambii si-au adus acuzatii si s-au certat pret de minute bune.

Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati si Razvan s-au despartit!

Insula Iubirii 25 noiembrie. Cati s-a despartit de Razvan

Cuplul si-a adus acuze in special bazat pe ce s-a intamplat in timpul pe care cei doi l-au petrecut in Thailanda. Cati si Razvan au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, la finalul discutiei despre relatia lor.

Tanara nu a putut trece peste felul in care s-a comportat iubitul ei, dar si testele acestuia. Totodata, Razvan i-a spus femeii ca nu poate faptul ca ea s-a indragostit de ispita George. Odata ce si-au spus toate aceste lucruri, cei doi au marturisit ca nu mai pot fi impreuna, asa ca au pus punct relatiei pe care o aveau de un an.

Radu Valcan a decis sa ii spuna concurentei tot ce avea pe suflet, legat de comportamentul acesteia, in editia din Insula Iubirii 25 noiembrie. Tanara s-ar fi drogat de Revelion, si multi nu isi puteau explica daca a facut acest lucru sau nu cata vreme Stefan, copilul ei, era in casa.

„Ati vrut sa veniti pe Insula Iubirii pentru un test. De fapt tu, Razvan, ai vrut sa vii pe insula pentru o joaca. Ne bucuram pentru ca ati venit pentru lectia pe care o primiti amandoi. Lectia e urmatoarea: Cati, ai un copil care depinde de tine. Stilul tau de viata de pana acum trebuie sa se schimbe, si asta de dragul acestui copil. Modelul pentru acest baiat nu insala, nu vine baut acasa, nu minte si nu ii umileste mama. Eu doar iti sugerez sa nu o mai faci!

Tu, Razvan, ai spus ca ea era o drogata si o betiva! Iata ca umorul v-a ucis relatia. Ideea este urmatoarea, sunteti responsabili si unul si celalalt in egala masura. Faptul ca experimentati e decizia voastra, dar acel copil nu are absolut nicio vina. Nu te mai droga, Cati!”, a spus Radu Valcan.

Publicat: 26 nov. 2018, 17:05 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×