Insula Iubirii 9 decembrie. Hannelore si Bogdan au dat cartile pe fata despre relatia lor! Ce s-a intamplat, in realitate VIDEO

Publicat: 10 Dec. 2018, 14:12 Vedete

Hannelore si Bogdan au vorbit deschis despre relatia lor, in ultima editie din Insula Iubirii 9 decembrie.

Telespectatorii au urmarit indeaproape cum a evoluat relatia lor, pe parcursul acestui sezon al emisiunii de la Antena 1. Cat s-au aflat in Thailanda, cei doi concurenti au avut de infruntat foarte multe provocari. In editia din Insula Iubirii 9 decembrie s-a aflat, insa, si adevarul.

Insula Iubirii 9 decembrie. Hanne a vrut sa cucereasca o alta ispita masculina!

Despre cei doi concurenti se stia deja, de cateva luni, ca s-au casatorit. Imaginile pe care cei doi le-au publicat pe retelele sociale, de la nunta, au starnit cateva controverse, dar fanii s-au bucurat. Cei doi pareau sa se fi regasit dupa experienta departe de casa.

In editia din Insula Iubirii 9 decembrie, surpriza a fost insa legata de Raul. Barbatul i-a atras atentia lui Hannelore, iar tanara a incercat sa se foloseasca de el pentru a putea sa confirme ca este in continuare o femeie foarte atragatoare! Chiar Raul a dezvaluit ca Hanne l-a cautat de cateva ori, cu multa insistenta.

Insula Iubirii 9 decembrie

„Convorbiri de cate 30 de minute initiate de ea. Au urmat multe mesaje: «Doamne, abia astept sa te vad! Mi-ai dat asa un fior in mare, ai pus mana pe mine si m-au luat gandurile». Nu vedeam de ce as continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoastem de-o viata. Nu mi-am dorit absolut nimic”, a marturisit Raul.

Sotia lui Bogdan i-a trimis barbatului si foarte multe mesaje, chiar dupa incheierea filmarilor. Si, asa cum era de asteptat, tocmai din pricina acelor mesaje, Bogdan si Hannelore s-au certat foarte mult, la Bonfire-ul lor final.

Hannelore si Bogdan s-au certat in editia din Insula Iubirii 9 decembrie!

Totodata, desi au decis sa se casatoreasca, intr-un final, indiferent de tot ce s-a petrecut in cadrul emisiunii, in ultima editie din Insula Iubirii 9 decembrie, filmata la 6 luni de la incheierea show-ului, cei doi s-au certat foarte tare.

La ultimul Bonfire al cuplului au mai fost invitati Andi si Maria. Pentru Bogdan nu a fost niciodata o problema sa isi asume ca simte o atractie foarte mare fata de ispita, dar Hannelore a avut ceva greutati cand a trebuit sa il priveasca pe Andi in ochi. In finala, ea a fost nevoita sa priveasca ultimele sale declaratii din Thailanda, pe care Bogdan nu le auzise pana atunci.

Odata cu difuzarea acelui material, Hanne i-a dat o replica neasteptata Mariei. Blondina i-a spus ca daca Bogdan ar fi cunoscut-o pe ispita in afara show-ului, intr-un cadru departe de camerele de luat vederi, in mod cert i-ar fi picat in plasa.

Publicat: 10 Dec. 2018, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă