Andrei Ciobanu a luat-o la misto pe vloggerita neepilata. Fanii au murit de ras

Publicat: 11 dec. 2018, 11:31 Autor: Simona News 3

In urma cu cateva zile, o vloggerita a scandalizat internetul dupa ce a postat o poza cu ea in care isi expunea picioarele neepilat

Poza a strans un val de critici negative, in care multi o criticua pentru decizia luata iar altii au facut haz de necaz pe seama ei.

A fost si cazul autorului cartilor „Suge-o Ramona” si „Suge-o Andrei”, care s-a decis sa faca o gluma si a postat pe Facebook o poza cu el si picioarele lui proaspat epilate, alaturi de un text similar cu al vloggeritei.

„Este prima oară în viața mea de adult când mă simt liber din toate punctele de vedere. M-am epilat la începutul lunii decembrie, astfel pentru prima oară în 29 ani de când nu mă epilez „că așa trebe” „că așa se face” că doar așa „e sexy” aleg să fiu un bărbat liber.

Andrei Ciobanu a luat-o la misto pe Vloggerita neepilata

Andrei Ciobanu a luat-o la misto pe vloggerita neepilata

Andrei Ciobanu a luat-o la misto pe Vloggerita neepilata

Liber de tot ce înseamnă constrângerile societății. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândește nimeni despre mine și de-aia postez pe Facebook poza asta, că nu-mi pasă deloc de ce zice lumea.

Sub nicio formă nu e vorba de nevoia mea acută de atenție sau de faptul că-mi doresc followeri pe toate platformele sociale, ale căror link-uri le pun la fiecare postare de-a mea, fără să fac ceva anume (gen content) ca să-i obțin.

Fac asta fiindcă efectiv nu îmi pasă de ce cred ceilalți despre mine și dacă tot sunteți aici, puteți să mă și urmăriți că sunt super fun și creativ și minunat.

P.S. Vă anunț pe calea asta că m-am ras și la subraț.
P.P.S. Oamenii care nu sunt de acord cu mine, au mintea îngustă și nu vor să îmbrățiseze viitorul” a scris Andrei Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 11 dec. 2018, 11:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×