VIDEO. Drama lui Grigore Leșe. Artistul a avut probleme cu poliția în pandemie, iar fosta iubită a fost în comă în urmă cu 4 ani

Publicat: 16 Nov. 2020, 12:10 Vedete

Grigore Leșe este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țară. Nu doar că a reușit să facă istorie în industria muzicală, dar a și câștigat respectul oamenilor prin munca pe care a depus-o și prin dragostea pe care o are față de țară.

Totuși, calea lui Grigore Leșe nu a fost tocmai ușoară în ultimii ani. Chiar dacă a fost mai mereu cu zâmbetul pe buze și a încântat oamenii cu melodiile din repertoriul propriu, interpretul a trecut și prin situații mai puțin plăcute.

Artistul Grigore Leșe, probleme cu poliția în pandemie

Grigore Leșe a avut probleme cu legea în timpul pandemiei, recent, după ce acesta a susținut un spectacol în Maramureș. Concerul era programat duminică, 18 octombrie, de la ora 16:00, chiar dacă autoritățile locale nu permiteau acest lucru. Evenimentul cultural ”Dor cu rost” care trebuia să aibă loc la Baia Mare ar fi trebuit să aibă mulți spectatori, iar oamenii și-au cumpărat bilete din timp.

Dar, la ora 16.00, Prefectul de Maramureș a anunțat că va trimite poliția, spectacolul fiind oprit de oamenii legi, pentru că încălca normele și măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

„Pentru prevenirea, limitarea și combaterea pandemiei de COVID-19, având în vedere situația epidemiologică și creșterea numărului de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 sunt interzise, pe o perioadă de 14 zile, desfășurarea de spectacole / concerte publice sau private în spații deschise și închise pe raza județului Maramureș. O să meargă poliția acolo”, au transmis cei de la Prefectura Maramureș, arată EVZ.

Fosta iubită a lui Grigore Leșe a fost în comă în 2016

Fosta parteneră a lui Grigore Leșe, Iulia Gorneanu, directoarea unei galerii de artă, a avut probleme mari de sănătate. Femeia a suferit o criză hepatică în 2016, când se afla în străinătate. A fost internată în comă, într-o clinică din Germania, iar după un transplant de ficat și-a reușit.

„Astă seară se împlineşte o săptămână de când am ajuns acasă. După 80 de zile. Mă străduiesc să inventez cuvinte nescrise şi nerostite pentru a putea mulţumi. De mâine, vă voi spune poveşti despre moarte şi renaştere. Firul poveştii experienţei prin care am trecut va lega ultimele file ale Calendarului Străvechi din anul ce se apropie de sfârşit”, a scris Iulia Gorneanu atunci, arată wowbiz.

Grigore Leșe s-a născut pe 20 februarie 1954 la Stoiceni, Maramureș. Bărbatul a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, Facultatea de Interpretare (fagot). Este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București.

Sursă foto: Capturi Video Youtube 1, 2, 3, facebook Grigore Leșe

Publicat: 16 Nov. 2020, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă