Grigore Lese, scandal monstru pe scena! Artistul si-a iesit din minti: Gata! Indisciplina! Puteti sa injurati. Credeti ca ma trag de sireturi asa cu cine vreti? VIDEO

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:11 Vedete

Maestrul a fost protagoniul unei scene total neobisnuite pentru un artist, mai ales pentru unul de talia si anvergura lui Grigore Lese.

Grigore Lese, scandal monstru pe scena! Artistul si-a iesit din minti! Grigore Leşe a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş), şi a refuzat să mai cânte.

El s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Isteriile pe care le-a făcut pe scenă au ajuns deja virale în mediul online. După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro.

Chiar in timpul unui recital de nai Grigore Lese s-a oprit si a inceput sa le spuna oamenilor ca tot concertul s-a terminat. Lumea a ramas uimita de reactia nervoasa a maestrului iar unii dintre spectatori au inceput sa filmeze.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă