VIDEO! Romanul care a facut spectacol la Campionatul Mondial de ping-pong! La doar 18 ani a devenit viral pe Facebook cu faza asta in care l-a umilit pe adversarul lui chinez!

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:48 News 3

Cu siguranta o sa vrei sa vezi filmuletul de la finalul articolului pentru ca deja zeci de mii de oameni l-au distribuit pe Facebook.

Romanul care a facut spectacol la Campionatul Mondial de ping-pong la doar 18 ani.  In timp ce pasionatii de sport din Romania inca urmaresc la televizor meciurile fara pic de miza sau spectacol din Liga I, pustiul asta facea furori la un campionat mondial.

Cristian Pletea (18 ani) a devenit vedeta internetului, după ce a reuşit o fază spectaculoasă în meciul cu chinezul Yu Heyi la Mondialele de tenis de masă pentru juniori, competiţie găzduită, în aceste zile, la Bendigo in Australia. Dupa schimbul spectaculos de mingi cu adversarul sau chinez romanul nostru a reusit sa ajunga in semifinalele competitie, acolo unde a fost invis multumindu-se astfel cu medalia de bronz. Ca sa fie evident pentru toata lumea cat de mare este totusi aceasta performanta trebuie spus faptul ca medalia lui Cristian Pletea este prima obţinută de România la Mondialele de Juniori din Australia, iar românul este singurul european ajuns în semifinalele competiţiei.

Totusi filmuletul cu el si adversarul sau Yu Heyi a ajuns sa fie urmarit pe Facebook de milioane de oameni din intrega lume cu sufletul la gura pentru ca nimeni nu mai credea ca romanul nostru si-ar mai putea reveni dupa ce chinezul era cel care domina puternic. Fiecare lovitura puternica de-a asiaticului era readusa elegant in terenul advers de Crisian. Pletea a ramas concentrat pana la capat si a reusit totusi sa profite de o greseala de-a adversarului sau.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Dec. 2018, 13:48 News 3
Pe aceeași temă