Sir David Attenborough a „bătut-o” pe Jennifer Aniston! Record absolut doborât de renumitul realizator de televiziune

Publicat: 26 Sep. 2020, 16:24 Vedete
Sir David Attenborough a „bătut-o” pe Jennifer Aniston! Record absolut doborât de renumitul realizator de televiziune

Sir David Attenborough a doborât recordul deținut de actrița Jennifer Aniston pentru cel mai rapid cont de Instagram care a ajuns la un milion de urmăritori, potrivit BBC. Respectatul naturalist și realizator tv și-a făcut cont pe platforma Instagram la vârsta de 94 de ani.

4 ore și 44 de minute i-au trebuit lui Sir David Attenborough să ajungă la un milion de urmăritori după ce și-a deschis cont pe Instagram, potrivit Guinness World Records, care a omologat recordul.

El a depășit astfel precedentul record, deținut de actrița Jennifer Aniston, care a trecut același prag în 5 ore și 16 minute.

În primul video postat pe Instagram, Sir David le spune urmăritorilor săi: „Fac acest pas și explorez acest nou mijloc de comunicare pentru că, după cum bine știm toți, lumea e în criză. Continentele ard. Ghețarii se topesc. Barierele de corali mor. Peștii dispar din oceanele noastre. Și lista poate continua. Salvarea planetei este acum o provocare ce ține de comunicare”.

În două zile, clipul a fost vizualizat de 15 milioane de ori. Contul lui Sir David a ajuns la 2,5 milioane de urmăritori în 24 de ore, iar după două zile avea 3,8 milioane. Totuși, el este departe de recordmanul absolut, Cristiano Ronaldo, cu 238 de milioane de urmăritori, scrie digi24.ro.

„Primul milion de follower-i” pe Instagram

Publicat: 26 Sep. 2020, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă