Cristina Ich nu vrea să se mărite! A devenit mamă de scurt timp, însă nu vrea să-și oficializeze relația cu tatăl copilului ei

Publicat: 11 Nov. 2019, 13:26 News 3

Frumoasa vedetă a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, iar în urmă cu scurt timp a primit și inelul de la iubitul ei, Alex Pițurcă.

Cristina Ich nu vrea să se mărite! Este visul oricărei femei să se mărite cu bărbatul ales, mai ales dacă au și copii împruenă. Însă nu este și cazul focoasei brunete, Cristina Ich.

Chiar dacă l-a făcut tată de scurt timp pe Alexandru Pițurcă și chiar ar fi primit inelul de la acesta, Cristina nu insistă cu măritișul, susținând că nu crede în căsătorie.

Cristina Ich nu vrea să se mărite!

„Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.

Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Cristina a avut parte de o experiență neplăcută la naștere, în urma căreia s-a speriat extrem de tare și despre care a vorbit în linii mari.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți.

A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită”, a spus Cristina Ich, potrivit VIVA!.

Publicat: 11 Nov. 2019, 13:26 News 3
Pe aceeași temă