Cristian Tudor Popescu câștigă mii de euro pe lună, dar conduce un ”cazan”! Imagini fabuloase cu ”rechinul șoselelor”

Publicat: 11 nov. 2019, 11:10 Autor: Simona Vedete

Jurnalistul a șocat pe toată lumea atunci când a fost văzut dintr-o mașină atipică anului 2019.

Cristian Tudor Popescu câștigă mii de euro pe lună. Chiar dacă jurnalistul ar putea oricând să-și achiziționeze un bolid de lux, acesta preferă să meargă cu o Dacia 1310, și a motivat decizia sa.

„Am mai condus o Dacia break, 2.000 si ceva de kilometri, din Iordania până-n Bucuresti, când se retrăgea Ambasada română din Kuweit. În Amman aveau lipsă un șofer.

Cristian Tudor Popescu câștigă mii de euro pe lună

Ambasadorul mi-a spus să vin cu ei. Aveau un mic convoi de masini Dacia. Am fost de acord. Nu condusesem până atunci decât de vreo patru-cinci ori prin circulația sătească din Romania. 

În Israel, am condus un Nissan Terrano în deșert. Eu mă simt foarte bine cu Dacia. Mă deranjează geamurile electrice. Asta mă stresează. Am uneori pulsiuni de claustrofobie care alternează cu unele de agorafobie. Îmi dau o stare de liniște scripeții de la Dacia cu care dau geamul sus sau jos.

Nu am înțeles niciodată de ce trebuie să am mai mult decât îmi trebuie. Aș putea să imi cumpăr o mașină de 25.000 acum, pot să mi-o iau” a spus Cristian Tudor Popescu in Kamikaze.

M-am întâlnit recent cu Alexandru Mironov. Am fost la o aniversare impreună. Când să plecăm de acolo, Mironov mă roagă să-l duc si pe el. Îi zic: «Domne, dar o să fie greu. E o Dacia».

«Lasă, domnule, ce, eu sunt Patriciu?! Știu ce e aia Dacia.» Ne ducem la mașină. Geamurile înghețate față-spate, nu se vedea nimic. Scot ghearele de diavol și îi zic: «Domnule Mironov, hai să trecem la treabă».

Mironov zice: «Dar nu porniți dezaburirea, firul ăla electric?». «Domnule, nu merge! Dăm la șpaclu, față-spate”. Pînă când începe să se vază ceva și ne băgăm în mașină.» Mironov: «Dar nu dați drumul la căldură? Ca să vină pe parbriz?»

Zic: «Nu merge, a mers până acum două săptămâni, acum nu știu ce are».

Zice Mironov: «Dar frânele vă merg?»

«Astea sunt bune. Motorul e bun, electricele au început să mă lase.» Închipuiți-vă: am mers noaptea, la marginea Bucureștiului, și eu si domnul Mironov, frecând cu mâna geamul din față, să nu se aburească, mai ales că mai si ingheța. Până la urmă m-a întrebat dacă sunt masochist” a mai spus acesta, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Publicat: 11 nov. 2019, 11:10 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă