Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu, mai tânără cu aproape 20 de ani

Publicat: 09 mart. 2021, 13:56 Autor: Elena Vedete

Cristian Tudor Popescu s-a născut pe 1 octombrie 1956, la București. După primele studii universitare a devenit inginer, absolvind în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Însă, după anul 1989 s-a remarcat ca scriitor, filmolog, jurnalist.

După anul 1989, a lucrat la publicația Adevărul, ziar pe care l-a condus până în 2005. Împreună cu o parte din redacția Adevărul, a fondat Gândul, devenind directorul noului ziar. Între 2003 și 2006, a fost președinte al Clubului Român de Presă. În anul 2015, a părăsit ziarul Gândul.

În prezent, este comentator la Digi24 și la Europa FM. A fondat Republica, împreună cu Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru. Este doctor în cinematografie și media, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc, membru al Uniunii Scriitorilor și Uniunii Cineaștilor din România.

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu

Însă, dacă despre viaţa sa profesională se ştiu atât de multe, despre cea personală publicul nu ştie aproape nimic, jurnalistul fiind extrem de discret cu viaţa sa.

Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazetarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat.

Presa mondenă a aflat însă, că în prezent, jurnalistul ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Cristian Tudor Popescu a fost surprins, în urmă cu câțiva ani, împreună cu iubita lui. Cei doi păreau a fi extrem de apropiaţi şi atunci şi-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo, scria presa vremii atunci. Conform unor surse mass-media, aceştia au rămas împreună, încă ar forma un cuplu, relatează okmagazine.ro.  Potrivit presei mondene, iubita lui Cristian Tudor Popescu nu are nicio legătură cu viaţa politică sau modenă, chiar dacă jurnlaistul apare des în lumina reflectoarelor.

Cristian Tudor Popescu are doi copii

Se ştie că celebrul gazetar are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic. Tudor Popescu s-a orientat spre o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului. „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, declara Cristian Tudor Popescu, în urmă cu ceva timp, potrivit Impact.

Despre fiul cel mic, Cristian Matei Popescu, nu se știu foarte multe lucruri, doar povestea cu Bacalaureatul, când în vara lui 2012, acesta nu a putut da examenul pentru ca avea două corigențe, după care a picat în toamnă, iar mai apoi a luat 3.1 la matematică.

Cristian Popescu nu a dat BAC-ul în 2013, ci abia în 2014, când a luat examenul. Acela a fost al doilea moment pentru CTP când s-a simțit fericit în viață.

“Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective si si-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

 

Sursa foto: Facebook Cristian Tudor Popescu

Publicat: 09 mart. 2021, 13:56 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă