Cristina Ich, detalii picante despre prima întâlnire cu Alex Pițurcă: ”Patru zile nu s-a atins de mine”

Publicat: 08 Jul. 2020, 13:17 Vedete

Este cunoscut faptul că frumoasa Cristina Ich are o relație specială cu admiratorii ei de pe Instagram. Recent șatena le-a făcut acestora dezvăluiri picante despre prima întâlnire cu partenerul său, Alex Pițurcă.

Cristina Ich este una dintre cele mai sincere femei din online. Șatena nu se ascunde când are ceva de spus, iar ori de câte ori are ocazia împărtășește cu fanii săi momente frumoase, dar și neplăcute din viața ei.

De această dată, partenera lui Pițurcă le-a împărtășit celor care o urmăresc câteva detalii neștiute până acum despre prima întâlnire cu acesta în calitate de îndrăgostiți.

Cristina Ich, despre prima întâlnire cu Alex Pițurcă

Fanii Cristinei nu se așteptau la o asemenea mărturisire, dar șatena a dat din nou dovadă de sinceritate și nu a ascuns nimic față de ei.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

Exact când a ajuns la cea mai importantă parte, Alex Pițurcă a intervenit și i-a explicat iubitei sale că ar fi cazul să se oprească pentru că este pe cale să dezvăluie un secret foarte intim.

”Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.

Cum a fost cerută Cristina Ich în căsătorie

„Atunci când m-a cerut în căsătorie a făcut-o atât de stângaci încât mi s-a părut cel mai frumos mod posibil de a cere pe cineva de soție. Așa cu tremurat și emoție îmi spune: „știi ce vreau”. Atât de tare s-a emoționat că nici nu a putut să îmi spună „Vrei să fii soția mea?”, a povestit Cristina Ich pentru Antena Stars.

„Era total pe lângă subiect, el nefiind romantic, dar mie nici nu am plac bărbații ăia cu soarele apune, soarele viața mea. Nu-i plac chestiile astea, declarațiile astea. Dar în toată chestia lui are calitățile lui și pe mine mă face fericită fix prin stângăcia asta pe care o are și pe care i-o admir”, a mai spus bruneta.

Publicat: 08 Jul. 2020, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă