Christina Ich, testată pentru COVID-19: „Am chemat să mi se facă testul acasă”. Cum se simte acum frumoasa șatenă

Publicat: 30 Sep. 2020, 13:54 Vedete

Cristina Ich este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. În mediul online a reușit să strângă o comunitate frumoasă și numeroasă totodată cu care discută pe diferite teme aproape în fiecare zi. Recent, frumoasa șatenă a reușit să își îngrijoreze fanii după ce a anuțat pe Instagram faptul că a fost testată pentru noul coronavirus.

Christina Ich a dezvăluit că avea nasul înfundat și era foarte răgușită, iar din acest motiv a luat decizia de a-și face analizele.

„Aseară m-am panicat foarte tare pentru că eram răgușită. Am chemat să mi se facă testul acasă, pentru că poți face testul pentru COVID-19 acasă.

Mi-am făcut și exudat, mi-am luat și sânge. Mi-au ieșit ambele negative. Nici nu am avut, nici nu am. Dar m-am speriat pentru că am un nas înfundat și-s așa răgușită.

Acum sunt mai bine pentru că am băut un ceai. La cât de paranoic ești, acum orice ce răceală, gata, nu e chiar așa, orice răceală”, a spus modelul.

Cristina Ich, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu, după ce bruneta a anunțat că este infectată cu noul coronavirus

”Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun cî este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus frumoasa șatenă.

Publicat: 30 Sep. 2020, 13:54 Vedete
Pe aceeași temă