Cristina Ich, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu, după ce bruneta a anunțat că este infectată cu noul coronavirus: ”Niciodată nu mi-am imaginat că ești…”

Publicat: 02 Sep. 2020, 11:24 Vedete

După ce Adelina Pestrițu a anunțat pe rețele de socializare că este infectată cu noul coronavirus, una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online, Cristina Ich a făcut declarații dure la adresa brunetei. 

Este cunoscut faptul că iubita lui Alex Pițurcă are o relație extrem de apropiată cu admiratorii săi virtuali. Cristina Ich a povestit pe Instagram, așa cum obișnuiște să facă în fiecare zi, cum a primit zeci de mesaje din partea fanilor săi cu privire la dezvăluirea pe care Adelina Pestrițu a făcut-o, și-anume că a fost depistată cu noul coronavirus.

După ce a stat și a analizat cele spuse de brunetă, Cristina Ich s-a arătat sceptică cu privire la mărturisirea Adelinei Pestrițu.

”Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun cî este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus frumoasa șatenă.

Adelina Pestrițu a anunțat că este infectată cu noul coronavirus noaptea trecută

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. 

Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent” (…)”, a povestit Adelina Pestrițu pe Instagram.

Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei

”Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră.

Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestritu cu lacrimi în ochi.

”Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ti se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!”, a scris bruneta.

Publicat: 02 Sep. 2020, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă