Adelina Pestrițu, primele declarații de pe patul de spital: ”Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată”

Publicat: 02 Sep. 2020, 14:47 Vedete

Seara trecută, cu ochii în lacrimi, Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta a făcut și primele declarații după ce s-a internat în spital și le-a povestit fanilor săi cum a luat virusul, dar și în ce stare se află acum.

În aceste momente frumoasa brunetă este internată, după ce și-a făcut testul pentru coronavirus și a fost depistată pozitiv. Adelina a ținut să le mulțumească fanilor pentru sutele de mesajele pe care le-a primit și totodată a dorit să îi liniștească pe cei care și-au făcut griji pentru ea.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții”, a spus Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a mărturisit pe pagina sa de Instagram cum a început acest coșmar: ”Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o gust, totul s-a întâmplat treptat”, a spus Adelina Pestrițu pe InstaStory.

Adelina Pestrițu ”s-a testat” singură înainte de a merge la spital

Înainte de a pleca spre spital, vedeta a mărturisit că a încercat să-și facă chiar ea un test în locuința ei. Astfel și-a făcut o cafea pentru a vedea dacă simte mirosul puternic, apoi și-a dat seama că și-a pierdut și gustul.

”Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miele și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția”, a mai povestit Adelina Pestrițu.

Publicat: 02 Sep. 2020, 14:47 Vedete
Pe aceeași temă