Adelina Pestrițu, infectată cu COVID-19! Vedeta a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare

Publicat: 02 Sep. 2020, 08:30 Vedete

Adelina Pestrițu a anunțat noaptea trecută faptul că a fost testată pentru COVID, iar testul a ieșit pozitiv. Cu lacrimi în ochi și vizibil afectată de cele întâmplate, vedeta a dat detalii despre cum a descoperit infecția, dar și care este starea sa de sănătate.

În momentul anunțului, Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată. Ea a povestit că a intrat în contact cu o persoană care avea COVID. Ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul acesteia find negativ.

Înainte să fie preluată, Adelina Pestrițu le-a transmis pritenilor săi virtuali să aibă grijă cu cine intră în contact și cel mai important să poarte mască de protecție.

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. 

Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent” (…)”, a povestit Adelina Pestrițu pe Instagram.

Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei

”Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră

Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestritu cu lacrimi în ochi.

După ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, vedeta a publicat o fotografie prin care i-a anunțat și pe fanii săi de faptul că în următoarea perioadă va rămâne internată în spital.

”Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ti se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!”, a scris bruneta.

Publicat: 02 Sep. 2020, 08:30 Vedete
Pe aceeași temă