Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus: „Astăzi începe o nouă etapă din viața mea”

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:29 Vedete
Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus: „Astăzi începe o nouă etapă din viața mea”

Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare, la începutul lunii septembrie, că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta a făcut și primele declarații după ce s-a internat în spital și le-a povestit fanilor săi cum a luat virusul, dar și în ce stare se afla.

După o pauză de pe rețelele sociale de mai bine de o săpămână, Adelina a revenit pe pagina sa de Instagram, unde le-a povestit fanilor prin ce a trecut.

„Ce a fost greu a trecut și iată-mă din noua aici, cu voi. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viața mea. Am povestit despre fiecare clipă din această experiență într-un articol pe blog-ul meu. Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat. With love, Ade”, a scris vedeta pe Instagram.

View this post on Instagram

🤍Ce a fost greu a trecut si iata ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr un articol pe blog-ul meu, iar link-il catre site il gasiti in Bio si Instastory. Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat. Haideti pe blog sa aflati toata povestea. With 🤍, Ade! #truestory

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Adelina Pestrițu le-a mulțumit fanilor

După ce a aflat că este infecată cu noul coronavirus, Adelina a ținut să le mulțumească fanilor pentru sutele de mesaje de încurajare pe care le-a primit.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții”, a spus Adelina Pestrițu.

Însă, acest mesaj a fost postat cu multe zile în urmă, de atunci fanii frumoasei vedete stau cu sufeltul la gură, așteptând vești despre starea sa de sănătate.

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă