Cristina Ich a ajuns de urgență la spital. Ce a păţit frumoasa vedetă!

Publicat: 15 Aug. 2020, 14:02 Vedete
Cristina Ich a ajuns de urgență la spital. Ce a păţit frumoasa vedetă!

Cristina Ich a ajuns la spital! Frumoasa brunetă a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare cu perfuzii, în spital.

Mesajul care însoțește respectiva imagine, ”Anemia”, a elucidat misterul legat de problema de sănătate cu care se confruntă vedeta. Aceasta a făcut referire și la Anca Sîna Serea, cea care în urmă cu o săptămâna a ajuns la spital din cauza unei situații medicale asemănătoare.

În urmă cu câteva zile, vedeta le-a dezvăluit fanilor că a tras o sperietură gravă după ce a ajuns să se interneze în spital din cauza unor probleme pe care le-a ignorat.

Cristina Ich, despre prima întâlnire cu Alex Pițurcă

Fanii Cristinei nu se așteptau la o asemenea mărturisire, dar șatena a dat din nou dovadă de sinceritate și nu a ascuns nimic față de ei.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

Exact când a ajuns la cea mai importantă parte, Alex Pițurcă a intervenit și i-a explicat iubitei sale că ar fi cazul să se oprească pentru că este pe cale să dezvăluie un secret foarte intim.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, născut în octombrie 2019. Chiar dacă relația celor doi a fost cu suișuri și coborâșuri, se pare că dragostea a învins de fiecare dată.

Publicat: 15 Aug. 2020, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă