Rapperul Chris Brown va fi tată pentru a doua oară

Publicat: 25 Aug. 2019, 16:13 News 3
Rapperul Chris Brown va fi tată pentru a doua oară

Fosta sa iubită, Ammika Harris, urmează să nască un băieţel în toamna acestui an, potrivit tmz.com.

Rapperul Chris Brown va fi tată pentru a doua oară. Copilul va fi fratele vitreg al lui Royalty, fiica în vârstă de 5 ani pe care Chris Brown o are cu o altă fostă iubită, Nia Guzman.

Surse apropiate rapperului au declarat pentru tmz.com că, deşi nu mai sunt împreună, Brown şi Harris au rămas prieteni şi vor creşte copilul împreună.

Rapperul Chris Brown va fi tată pentru a doua oară

Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown

Recent, rapperul american a scăpat de acuzația de vătămare corporală a unui fotograf, după un incident care a avut loc în 2017, în statul Florida, după ce autoritățile au ajuns la concluzia că probele de care dispun sunt insuficiente.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiția. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreața Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puțin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a scăpat de acuzația de vătămare corporală a unui fotograf

De asemenea, în mai 2018, rapperii americani Chris Brown și Young Lo au fost dați în judecată de o femeie care susținea că a fost violată și molestată sexual în mod repetat în locuința primului, în timpul unei petreceri care a avut loc în 2017.

Iar, la începutul acestui an, Brown a fost arestat la Paris, după ce o altă femeie l-a acuzat de viol. Rapperul a fost eliberat în ziua următoare, dar o anchetă este în desfășurare.

Publicat: 25 Aug. 2019, 16:13 News 3
Pe aceeași temă