Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzația de vătămare corporală a unui fotograf

Publicat: 20 Aug. 2019, 14:27 Vedete

Rapperul american a scăpat de acuzația de vătămare corporală a unui fotograf, după un incident care a avut loc în 2017.

 

Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzația de vătămare corporală. Incidentul a avut loc în statul Florida, după ce autoritățile au ajuns la concluzia că probele de care dispun sunt insuficiente, potrivit Associated Press.

În iulie 2018, Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat pentru vătămarea corporală a unui fotograf, cu care a avut o altercație într-un club din Tampa, Florida, în 2017. La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii care se ocupau de acest caz au anunțat că vor renunța la acuzații, din cauză că probele de care dispun sunt insuficiente.

Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzația de vătămare corporală

Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiția. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreața Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puțin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

De asemenea, în mai 2018, rapperii americani Chris Brown și Young Lo au fost dați în judecată de o femeie care susținea că a fost violată și molestată sexual în mod repetat în locuința primului, în timpul unei petreceri care a avut loc în 2017.

Iar, la începutul acestui an, Brown a fost arestat la Paris, după ce o altă femeie l-a acuzat de viol. Rapperul a fost eliberat în ziua următoare, dar o anchetă este în desfășurare.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume și 75 de milioane de single-uri la nivel mondial și a câștigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards și cinci Billboard Music Awards.

Publicat: 20 Aug. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă