Anchetatorii au găsit în mașina lui Dincă o poșetă albastră care nu este a fetelor

Publicat: 20 Aug. 2019, 11:37 News 3

La percheziția mașinii lui Gheorghe Dincă s-a găsit și o poșetă albastră care nu este a fetelor, Luiza sau Alexandra.

Anchetatorii au găsit în mașina lui Dincă o poșetă albastră. Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară mașina lui Gheorghe Dincă, o poșetă albastră.

Anchetatorii au găsit în mașina lui Dincă o poșetă albastră

Noi cercetari in

Această poșetă nu este nici a Luzei, nici a Alexandrei, arată aceleași surse. Informația a fost confirmată pentru MEDIAFAX și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Cumpănașu a mai spus că în mașina lui Dincă au mai fost găsiți doi cercei, însă doar unul îi aparținea Alexandrei.

La momentul dispariției, Luiza avea un rucsac, care nu a fost găsit.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.
Însă din oasele identificate în pădure nu a putut fi identificat un profil ADN.

Schimbare de situatie in cazul de la Caracal. Un martor si-a schimbat declaratiile

Cu cat trec zilele, cu atat situatia de la Caracal e si mai incalcita iar adevarul pare sa fie departe. Unul din martorii implicati in cazul de la Caracal si-a schimbat brusc declaratiile in timpul audierilor de la DIICOT.

Este vorba despre vacarul care a spus in primele zile dupa disparitia Alexandrei ca adolescenta nu este moarta fiindca a vazut mai multe masini in spatele casei lui Dinca.

Dupa spusele acestuia, Alexandra a fost transferata legata. Insa acum pare ca s-a razgandit, pentru ca recent le-a spus procurorilor ca nu stie absolut nimic despre caz si nu a vazut pe nimeni la casa lui Dinca.

Insa asta nu e tot, barbatul chiar sustine ca nu a facut declaratiile initiale, spre surprinderea si socul procurorilor. Se banuieste ca ceva destul de grav este la mijloc.

Publicat: 20 Aug. 2019, 11:37 News 3
Pe aceeași temă