Laura Cosoi a vorbit despre lupta cu depresia: „Simteam pur si simplu ca, in momentul ala, mor…Ma aruncam pe geam”

Publicat: 20 Aug. 2019, 08:36 Vedete
Laura Cosoi a vorbit despre lupta cu depresia: „Simteam pur si simplu ca, in momentul ala, mor…Ma aruncam pe geam”

Actrita a vorbit deschis despre o perioada mai grea din viata ei, pe care a reusit s-o depaseasca cu brio.

Laura Cosoi a vorbit despre lupta cu depresia. In prezent, Laura Cosoi este o femeie fericita si implinita, rolul de sotie si de mama venindu-i manusa.

Insa nu dintotdeauna viata sa a fost lapte si miere, fiindca, in trecut, actrita a avut grave probleme cu depresia. Erau moment cand ii era frica sa doarma fiindca credea ca o sa moara.

Laura Cosoi a vorbit despre lupta cu depresia

„Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris.

Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncăm pe geam. De frică.

Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a spus Laura Cosoi acum ceva timp pe blogul sau.

Laura Cosoi, declaratie inedita despre relatia cu sotul de cand fetita ei a venit pe lume: „Nu facem nimic deosebit”

Vedeta a marturisit cum se intelege cu sotul ei de cand Rita, fetita lor, a venit pe lume, si a marturisit ca nu are nevoie de ‘pauza’.

„Rita este cu noi peste tot pentru că așa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit față de alți părinți care își iau copiii cu ei în vacanțe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simțim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️

Nu avem nevoie de pauză pentru că “lucrăm” la relația noastră cu Rita de față. Ne strângem în brațe, ne ținem de mână, ne înțelegem tacit din priviri dacă ne amuză vreo prostioară făcută de Rita și ne place să ne descoperim și așa, în postură de părinți.

Pe Rita o integrăm în viață noastră și ne dorim să fim împreună, să cunoaștem locuri noi, să întâlnim oameni faini. Suntem norocoși că putem face asta, dar este și asta o alegere pe care ne-o asumăm.

Nimic nu este greu dacă te raportezi corect la schimbările pe care le presupune venirea pe lume a unui copil. Ne-am dorit foarte mult acest pui de om și acum, că este în viață noastră, nu ne mai rămâne decât să o trăim împreună, așa cum am visat!♥️” a spus Laura Cosoi.

Publicat: 20 Aug. 2019, 08:36 Vedete
Pe aceeași temă