Anchetatorii revin in casa criminalului din Caracal. Vor scana peretii si vor sparge gropile betonate

Publicat: 20 Aug. 2019, 09:52 Ciao.ro
Anchetatorii revin in casa criminalului din Caracal. Vor scana peretii si vor sparge gropile betonate

Astazi incepe o noua etapa in cazul de la Caracal, anchetatorii sperand sa faca lumina si sa afle tot adevarul.

Anchetatorii revin in casa criminalului din Caracal. Acestia vor scana peretii din casa ororilor, insa pana atunci au inceput deja sa sparga gropile din curtea acestuia.

In decursul serii de ieri, procurorii au anuntat ca au fost trimise noi probe la Institutul de medicina legala. Astazi anchetatorii au revenit pentru a rascoli gropile scanate saptamana tercuta cu un aparat special.

Anchetatorii revin in casa criminalului din Caracal

O noua zi de cautari in casa lui Gheorghe Dinca

Nici peretii casei lui Dinca nu scapa de perchezitii, fiindca acestia sunt verificati cu scanerul pentru a cauta noi probe. Aparatul a depistat pana acum cateva anomalii la nivelul solului, dupa cum au declarat pentru Mediafax sursele judiciare.

Anomaliile pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetarile in desfasurare. Pana acum au fost gasite oase in curtea casei lui Gheorghe Dinca, identificate de anchetatori la momentul perchezitiilor. Analiza INML a stabilit ca oasele au ADN-ul Alexandrei.

In data de 5 august, procurorii au gasit un sac cu oase si cenusa in apdurea indicata de Dinca. Acesta a spus ca sunt ramasitele Luizei Melencu, tanara rapita si ucisa in luna aprilie a acestui an. Insa specialistii INML nu au putut identifica un profil ADN fiindca oasele se aflau intr-o stare de calcinare excesiva.

Schimbare de situatie in cazul de la Caracal. Un martor si-a schimbat declaratiile

Cu cat trec zilele, cu atat situatia de la Caracal e si mai incalcita iar adevarul pare sa fie departe. Unul din martorii implicati in cazul de la Caracal si-a schimbat brusc declaratiile in timpul audierilor de la DIICOT.

Este vorba despre vacarul care a spus in primele zile dupa disparitia Alexandrei ca adolescenta nu este moarta fiindca a vazut mai multe masini in spatele casei lui Dinca.

Dupa spusele acestuia, Alexandra a fost transferata legata. Insa acum pare ca s-a razgandit, pentru ca recent le-a spus procurorilor ca nu stie absolut nimic despre caz si nu a vazut pe nimeni la casa lui Dinca.

Insa asta nu e tot, barbatul chiar sustine ca nu a facut declaratiile initiale, spre surprinderea si socul procurorilor. Se banuieste ca ceva destul de grav este la mijloc.

Publicat: 20 Aug. 2019, 09:52 Ciao.ro
Pe aceeași temă