Schimbare de situatie in cazul de la Caracal. Un martor si-a schimbat declaratiile

Publicat: 20 Aug. 2019, 09:00 Ciao.ro
Schimbare de situatie in cazul de la Caracal. Un martor si-a schimbat declaratiile

Cu cat trec zilele, cu atat situatia de la Caracal e si mai incalcita iar adevarul pare sa fie departe.

Schimbare de situatie in cazul de la Caracal. Unul din martorii implicati in cazul de la Caracal si-a schimbat brusc declaratiile in timpul audierilor de la DIICOT.

Este vorba despre vacarul care a spus in primele zile dupa disparitia Alexandrei ca adolescenta nu este moarta fiindca a vazut mai multe masini in spatele casei lui Dinca.

Schimbare de situatie in cazul de la Caracal

Dupa spusele acestuia, Alexandra a fost transferata legata. Insa acum pare ca s-a razgandit, pentru ca recent le-a spus procurorilor ca nu stie absolut nimic despre caz si nu a vazut pe nimeni la casa lui Dinca.

Insa asta nu e tot, barbatul chiar sustine ca nu a facut declaratiile initiale, spre surprinderea si socul procurorilor. Se banuieste ca ceva destul de grav este la mijloc.

Tonel Pop, avocat: „INML sa iasa public sa spuna daca au certificat de deces pentru Alexandra!”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a fost prezent la sediul DIICOT unde a cerut explicaţii în cazul anchetei de la Caracal.

Tonel Pop despre Alexandra. „Undeva la orele 21 noaptea a creat o adevărată isterie, prin faptul că DIICOT-ul are acest raport dat de către INML şi că nu vrea să spună ce este cu el, cu acest vestit raport, că de fapt nu poate să îşi dea seama dacă există ADN sau nu există. Lucrurile ar trebui clarificate (…) Nici DIICOT nu știe. Stau și mă întreb ce face INML-ul şi vreau să iasă public.

Nu vreau să arunce iar o castană fierbinte, să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra, emis. Pe urmă o să spună că l-a emis DIICOT-ul sau nu ştiu cine l-a ascuns. Pur şi simplu, INML-ul are această datorie, să ne spună. Au făcut o testare şi trebuie să şi-o asume. Dacă şi-ar fi asumat-o, din punct de vedere procedural, trebuia să scoată şi un certificat de deces.

Trebuie să răspundă dacă l-au scos sau nu l-au scos. Dacă l-au scos, de ce nu este public, sau unde şi cine îl ţine ascuns? Cine întreţine acest scandal naţional îl întreţine şi prin aceste mistere care vin aşa, peste noapte”, a spus avocatul Tonel Pop.ULTIMA ORA!

Publicat: 20 Aug. 2019, 09:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă