Scandalos! O bunica de 63 de ani batuta crunt si talharita in gara din Iasi! „Mi-au luat tot. Am stat ieri flămândă în spital”

Publicat: 20 Aug. 2019, 11:37 Ciao.ro
Scandalos! O bunica de 63 de ani batuta crunt si talharita in gara din Iasi! „Mi-au luat tot. Am stat ieri flămândă în spital”

Trei talhari au atacat-o noaptea pe femeie doar ca sa o bata si sa-i fure cumparaturile. Batrana a fost efectiv "mutilata" si a avut cateva fracturi.

O bunica de 63 de ani batuta crunt si talharita in gara din Iasi! Femeia in varsta de 63 de ani a fost lovita si batuta in gara din Iasi seara trecuta in timp ce isi astepta nepoata. Hotii i-au luat absolut tot ce avea la ea.

Maria Ciornila este din Comuna Popesti, judetul Iasi si a ajuns imediat la Urgente dupa ce a fost lovita puternic in zona fetei unde era vizibil umflata si vanata. Cei doi talhari care au atacat-o au lovit-o in zona fetei si apoi cu picioarele timp in care i-au furat plasa cu cumparaturi si toti banii pe care ii avea la ea.

O bunica de 63 de ani batuta crunt si talharita in gara din Iasi!

Talharii nu s-au multumit sa plece cu bunurile femeii ci au inceput sa ii dea si cateva picioare dupa ce aceasta a cazut la pamant. Femeia are doi copii, o fata care locuieste in Pascani si un baiat care a plecat la munca in Italia.

Nimeni din gara nu a vazut momentul cand s-a intamplat incidentul dar o femeie din apropiere a auzit-o pe batranica cum tipa si urla de durere dupa ce a fost batuta si a sunat imediat la Politie. „Au început să mă bată cu pumnii și picioarele”, a declarat batrana la Poliție.

„Stăteam pe bancă și deodată s-au apropiat de mine. M-au înșfăcat deodată și m-au izbit pe jos. Au început, maică, să mă bată cu pumnii și picioarele, să țipe și să râdă. Fiindcă m-au luat deodată, eu nu am avut timp nici să-mi dau seama ce se întâmplă. M-au bătut cu pumnii în față și mi-au dat cu picioarele în spate. Îmi amintesc că am început să strig după ajutor, iar ei când au auzit asta, au început să fugă.

Mi-au luat plasa cu bucate și au dispărut. Abia îmi cumpărasem niște ouă, roșii, castraveți și pâine și mai aveam rest 100 de lei, ca să îi am până la pensie. Mi-au luat tot. Am stat ieri flamandă în spital, până ce, o femeie care stătea cu mine în salon, și-a făcut milă și mi-a cumpărat o bucată de salam și pâine”, spune bunica Maria cu lacrimi în ochi.

O bunica de 63 de ani batuta crunt si talharita in gara din Iasi!

„Nu știi cum este să stai singură în spital aici și să știi că nimeni nu întreabă de tine. Iaca mă plimb dintr-un spital în altul până vor descoperi doctorii ce am. Mă dor toate, nici nu mă pot mișca. Ca să pot merge, trebuie să mă țin de perete. Nu știu ce au avut oamenii aceia cu mine, de ce mi-o fi făcut atâta rău”, a mai spus bătrâna.

Imaginile dureroase cu batranica vanata si plina de durere si lacrimi au circulat intens pe Facebook dupa ce toata lumea a ramas impresionata de cazul ei.

 

Publicat: 20 Aug. 2019, 11:37 Ciao.ro
Pe aceeași temă