Adrian Titieni este la pamant. Nu-si poate reveni din soc dupa aflarea vestii ca fosta lui sotie se iubeste cu Alexandru Papadopol

Publicat: 20 Aug. 2019, 10:14 News 3

Actorul nu este deloc intr-o stare buna de cand a aflat ca fosta lui sotie are o relatie cu Alexandru Papadopol.

Adrian Titieni este la pamant. Imaginile cu Alexandru Papadopol si Adriana Titieni avand gesturi romantice in public nu i-au facut deloc bine lui Adrian, care este devastat.

„Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz.

Adrian Titieni este la pamant

Adrian Titieni este la pamant

Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat. Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult… Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, au declarat, pentru Click! surse din anturajul actorului si regizorului Adrian Titieni.

In prezent, Adrian si Alexandru joaca impreuna in piesa de teatru „O spovedanie” iar urmatoarea reprezentatie urmeaza sa aiba loc in septembrie, insa este posibil sa survina modificari.

Cum a reactionat Ioana Ginghina dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu noua iubita

Publicat: 20 Aug. 2019, 10:14 News 3
Pe aceeași temă