Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de dolari, in doar 30 de minute! Pe ce a spart fotbalistul atat de multi bani

Publicat: 19 Aug. 2019, 21:30 Vedete

Starul nu pare sa se uite la bani atunci cand merge in oras sa se distreze, alaturi de iubita sa.

Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de dolari, in doar 30 de minute. Portughezul e notoriu pentru ca lasa sume uriase in dreptul notelor de plata de la restaurante de fite. Acesta ii face toate poftele iubitei sale, atunci cand merg in oras.

Un astfel de exemplu poate fi si un moment care a avut loc anul trecut. Starul a cheltuit 30.000 de euro in jumatate de ora. Pentru jucatorul de fotbal extrem de celebru banii nu par sa insemne nimic. Avand in vedere cum cheltuie, Ronaldo pare sa stabileasca noi recorduri la fiecare iesire.

Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de dolari

Cristiano Ronaldo a cheltuit 30.000 de dolari, in doar 30 de minute

La finalul lui 2018, acesta a spart suma respectiva in doar jumatate de ore. Fotbalistul castiga aproximativ 85.000 de euro pe zi! Daca va intrebati pe ce a cheltuit Ronaldo atat de mult, este vorba despre doua sticle de vin. Licoarea cat se poate de rara a costat pe masura.

Ronaldo se afla in compania iubitei sale, Georgina Rodriguez, dar si alaturi de doi prieteni cand au mers, la Turneul Campionilor. Acolo au urmarit finala castigata de catre Alexander Zverev in fata lui Novak Djokovic. Inainte de meci, acestia au trecut pe la restaurantul Scott’s, localizat in Londra.

A fost comandata o sticla de Richebourg Grand Cru, care costa aproximativ 21.000 de euro. Bautura este rezervata de obicei pentru VIP-uri. Alti 9.000 de euro au fost cheltuiti pentru o sticla de Pomerol Chateau Petrus. Nu au apucat sa o termine, pentru ca se grabeau sa ajunga la marea finala de tenis. Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna

Persoane care s-au aflat prin preajma lui Ronaldo, in acea seara, in restaurant, au remarcat ca vizita a durat aproximativ jumatate de ora. Ceea ce inseamna ca starul portughez a cheltuit cate 1.000 de euro pentru fiecare secunda pe care a petrecut-o la Scott’s. Cristiano Ronaldo are un salariu de 85.000 de euro pe zi.

sursa: playtech.ro

Publicat: 19 Aug. 2019, 21:30 Vedete
Pe aceeași temă