Ele sunt vedetele care au divortat in acest an

Publicat: 19 Aug. 2019, 15:00 Vedete

Ele sunt cuplurile de vedete care au divortat in acest an. Si-au spus "adio" dupa ani buni de mariaj.

Divorturile anului 2019. În urmă cu puţin timp, au apărut o serie de stiri mondene, conform cărora îndrăgita cântăreaţă Amna şi soţul său, cu care a fost căsătorită timp de nouă ani, s-ar fi despărțit.

Divorturile anului 2019

Artista, în urma acestor zvonuri, a postat pe contul său de socializare, un mesaj, în care a confirmat vorbele și a cerut discreție în privinţa acestui subiect:

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”.

Actorii Alexandru Papadopol şi soţia sa, Ioana Ginghină, au divorţat după o căsnicie de lungă durată. De curând, actriţa a mărturisit faptul că lucrurile au fost mai complicate decât par și că nu are puterea de a explica cu amănunte.

„Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic. Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot… Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat… Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?”, a declarat Ioana, în cadrul unui interviu.

Ele s-au despartit in 2019

Ştirista Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, a divorțat în secret de soțul său, Bogdan Enoiu, om de publicitate, cu 17 ani mai în vârstă, după o căsnicie de 11 ani. Aceasta a lăsat să se înţeleagă că despărțirea era iminentă, iar decizia finală a fost deja luată. Spre exemplu, ştirista și-a petrecut Paştele în Maldive, alături doar de fiul său cel mic.

Cântăreaţa Claudia Pătrășcanu a divorţat de soţul său, Gabi Bădălău, după o căsnicie de trei ani, în urma căreia au rezultat doi băieţei.

Artista a postat pe site-ul său de socializare, un mesaj dur referitor la Bădălău şi la aşa-zisa viaţă fericită alături de acesta:

”După atata umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsă de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu… lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”… și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”.

Publicat: 19 Aug. 2019, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă