Caz socant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat concubina, apoi s-a mutilat si el, cu acelasi cutit

Publicat: 25 Aug. 2019, 13:33 Ciao.ro
Caz socant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat concubina, apoi s-a mutilat si el, cu acelasi cutit

Un caz de-a dreptul șocant s-a produs în Constanța, după ce un bărbat și-a înjunghiat concubina, apoi s-a mutilat și el cu cuțitul respectiv.

Caz socant in Constanta. Din cauza rănilor severe, acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Caz socant in Constanta

Un bărbat de 39 de ani din Constanța i-a lăsat fără grai pe oamenii legii. Acesta și-a atacat concubina cu un cuțit, reușind să-i aplice mai multe lovituri extrem de puternice. După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul s-a mutilat și el, cu același cuțit. Atât el, cât și femeia de 39 de ani au ieșit destul de „șifonați” din această situație.

Caz socant in Constanta

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, se pare că cei doi se află în stare gravă și au avut nevoie urgentă de îngriiri medicale de specialitate.

Pentru moment nu se știe de ce bărbatul a ales să-și înjunghie fără milă concubina, iar cazul fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii incidentului.

„În această dimineață, în localitatea Lazu din județul Constanța, în jurul orei 10:02, a fost sesizat, prin apel 112, faptul că un bărbat, de aproximativ 40 de ani, și-ar fi agresat concubina, de 39 de ani, cu un obiect înțepător-tăieror în zona toracelui. Ulterior, bărbatul și-ar fi autoprovocat răni, acesta aflându-se în stare gravă. Medicii le-au acordat amândurora îngrijiri la fața locului, starea acestora fiind stabilă. Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și a încadrării juridice”, precizează autorităţile, potrivit sursei citate.

Publicat: 25 Aug. 2019, 13:33 Ciao.ro
Pe aceeași temă