Rihanna este însărcinată pentru a doua oară! Artista a născut în 2022 primul copil

Publicat: 14 feb. 2023, 12:05 Autor: Camelia Vedete

Rihanna este însărcinată pentru a doua oară! Este fericire mare în familia artistei Rihanna! Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Anul trecut, ea și rapperul ASAP Rocky, partenerul său de viață, au devenit părinți de băiețel. Iată detaliile mai jos, în articol.

Uneori, fericirea nu poate fi măsură în cuvinte! Cântăreața Rihanna trece printr-o perioadă extrem de frumoasă. Artista, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Iar burtica de graviduță a putut fi văzută chiar pe scenă, la finala Super Bowl 57. Îmbrăcată într-un costum complet roșu, Rihanna a susținut un moment de senzație. În fața publicului prezenți la finala campionatului de fotbal american.

Rihanna este însărcinată pentru a doua oară!

De data aceasta, Rihanna a preferat să aibă o prestație artistică mai simplă, pentru a nu pune în pericol sănătatea bebelușului din pântece. Cântăreața a luat parte la primul show, din ultimii șase ani. Pe scenă, artista a interpretat piese precum: „B***h better have my money”, „Only girl”, „We found love”, „Umbrella”, „Diamonds”, „Rude boy”. Dansatorii, îmbrăcați în salopete albe, au făcut o coregrafie. După ce Rihanna a apărut pe scenă, la Super Bowl, reprezentantul ei a confirmat, cea de-a doua sarcină, arată Variety.

Rihanna și ASAP Rocky sunt părinți de băiețel

În luna mai a anului 2022, cântăreața în vârstă de 34 de ani a devenit mămică pentru prima oară. Rihanna a născut un băiețel perfect sănătos. La începutul lui 2022, cuplul a anunțat că va avea un copil, când artista a postat, pe internet. O imagine în care apare cu burtica de gravidă. În fotografie se afla și partenerul ei, ASAP Rocky.

Viața tumultuoasă a Rihannei

Imaginează-ți că e anul 1988 și ești în Barbados. Dacă nu știi pe unde anume e asta, poate te ajută faptul că ”Barbados” vine de la ”Smochinii cu barbă”. Deci uită-te de niște smochini în preajmă și vezi să nu fie bărbieriți. În spatele lor ar trebui să vezi o casă sărăcăcioasă, din chirpici. Atunci și acolo s-a născut Robyn Rihanna Fenty (mai târziu doar Rihanna), într-una dintre cele mai sărace familii din și așa săracul Barbados.

Copilărie cu bătăi de cap și de corp

Putem spune ”una dintre cele mai sărace familii” fără grija de a exagera, deoarece nu sunt foarte multe familii în Barbados. Pe o insulă de 30 km lungime și 20 km lățime care se susține din turism și exporturi de zahăr și rom. S-a născut una dintre divele care avea să cucerească America mai ceva decât romul și zahărul la un loc, deși e și tare, și dulce. Însă cucerirea Americii nu e ușoară, mai ales când trebuie să o iei pas cu pas și să începi cu cucerirea țării tale natale.

Rihanna făcea parte dintre săracii Barbadosului (supranumiți ”picioare roșii” de restul populației) și a avut de suferit multe bătăi de joc și agresiuni verbale din partea colegilor de școală. Dacă violențele ar fi încetat când se întorcea acasă, tot ar fi fost ceva. Dar nu era cazul. Tatăl Rihannei, Ronald Fenty, un mic comerciant de haine, era alcoolic și dependent de droguri.

Iar violența domestică era la fel de omniprezentă în familia Fenty ca și romul. Victimă îi cădea de obicei mama Rihannei, Monica Braithwaite (contabilă), dar s-a întâmplat ca și ea și fratele ei să fie loviți. Din cauza stresului și a depresiei, Rihanna a avut migrene îngrozitoare între 8 și 14 ani, doctorii bănuind chiar că are o tumoare pe creier. Dar durerile au încetat în clipa în care părinții au divorțat.

Citește continuarea aici.

Sursa foto: Captura Youtube

Publicat: 14 feb. 2023, 12:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă