Rihanna trece prin momente cumplite! Artista a fost fotografiată plină de vănătai pe față!

Publicat: 07 Sep. 2020, 10:05 Vedete
Rihanna trece prin momente cumplite! Artista a fost fotografiată plină de vănătai pe față!

Rihanna a fost fotografiată cu vânătăi pe față, la intrarea într-un restaurant din Santa Monica, la finalul săptămânii trecute, fanii săi fiind extrem de îngrijorați de felul în care arăta celebra artistă. 

Rihanna susține, prin reprezentantul ei, că a fost implicată într-un accident cu scuterul electric. Se pare că a pierdut controlul acestuia, scuterul s-a răsturnat și a lovit-o direct în față. Artista s-a răsturnat cu scuterul electric şi ar fi putut chiar să-şi piardă viaţa. A avut mare noroc că s-a ales doar cu răni în urma cărora se va reface, după cum susţin apropiaţii ei.

Anterior s-a speculat că rănile lui RiRi ar fi apărut în urma unei altercații. În 2009, Rihanna a fost agresată fizic de iubitul ei de la acea vreme, Chris Brown.

Yikes! The scooter 'flipped and smacked her in the face'

Publicată de Daily Mail Celebrity pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Cine e Rihanna

Frumoasa artista originară din Barbados a fost descoperită pe când avea numai 16 ani de Jay-Z, soţul lui Beyoncé. Primul ei single “Pon De Replay” a intrat în Top 5 din Billboard, iar primul său hit a fost “S.O.S (Rescue Me)”.

A câştigat primul Grammy pentru piesa “Umbrella”. Şi-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari. A apărut pentru prima oară în film în 2012 în “Battleship” cu Liam Neeson.  S-a iubit cu Matt Kemp, Drake, Chris Brown şi Leonardo Di Caprio.

Publicat: 07 Sep. 2020, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă