Andreea Marin, prima reactie dupa ce a aflst ca Mihaela Radulescu a facut-o vita! Replica acida pe care „zana” i-a dat-o divei de la Monaco!

Publicat: 25 Jan. 2019, 11:24 News 3

Este pentru prima data cand rivalitatea dintre cele doua dive ale televiziunii din Romania ajunge sa fie dovedita intr-un mod in care nu se astepta nimeni.

Andreea Marin, prima reactie dupa ce a aflst ca Mihaela Radulescu a facut-o vita! Ieri au aparut public stenogramele discutiei dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg referitoare la emisiunile ei si ale Andreei Marin de la Realitatea TV.

Este pentru prima data cand rivalitatea dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin a ajuns la un nivel pe care nimeni nu-l banuia si exista dovezi clare ca Mihaela o ura de moarte pe „Zana”. Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi un nume vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală.

Mihaela Schwartzenberg: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…

Interceptarile in care Mihaela discuta cu fostul ei sot si la vremea respectiva finantatorul Realitatea TV le puteti citi mai jos:

Emilian Schwartzenberg: O să…

Mihaela Schwartzenberg: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere…(înjură)

Emilian Schwartzenberg: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?

Mihaela Schwartzenberg: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!

Emilian Schwartzenberg: Ascultă-mă! Ascultă-mă!

Mihaela Schwartzenberg: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…

Emilian Schwartzenberg: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jan. 2019, 11:24 News 3
Pe aceeași temă