Adevarul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump! Cum se inteleg cei doi soti, in realitate, la aniversarea de 13 ani a casniciei!

Publicat: 24 Jan. 2019, 18:12 News 3

Presedintele Statelor Unite si prima-doamna au celebrat aniversarea cu numarul 13.

Mariajul Melaniei cu Donald Trump a debutat pe 22 ianuarie 2005, in Palm Beach, cand cei doi s-au casatorit in prezenta multor celebritati de la Hollywood, dar si personalitati de marca. Pe atunci, acestia isi urau iubire si credinta vesnica. Pana in prezent, insa, au existat nenumarate zvonuri legate de casnicia lor.

Unele dintre aceste zvonuri, lansate de-a lungul anilor, nu au prezentat tocmai un portret roz al relatiei celor doi soti Trump. Intr-o carte lansata recent, care se numeste „Team of Vipers”, a fost aratat adevarul in ceea ce priveste mariajul Melaniei cu Donald Trump.

Adevarul despre mariajul Melaniei cu Donald Trump

Totodata, de cand a devenit presedintele SUA, relatia acestuia cu fostul manechin, Melania Knauss, a fost pusa sub lupa tuturor, in special de catre presa americana. Gurile rele au speculat ca de fapt la mijloc ar fi un aranjament convenabil pentru ambii parteneri, si nu o casnicie reala.

Nu numai atat, pentru ca s-a mers atat de departe incat s-a spus ca Melania este controlata emotional de Donald Trump, care o asupreste si umileste. Insa, nimic nu a fost confirmat pana acum, spre ghinionul rautaciosilor.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Jan. 2019, 18:12 News 3
Pe aceeași temă