Vlad Grigorescu, concediat de Antena 1! Magicianul de la iUmor nu va mai aparea pe post

Publicat: 25 ian. 2019, 12:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

In ultimele luni, tot mai multe vedete sunt date afara de la postul Antena 1 sau Kanal D Romania.

De data aceasta, Vlad Grigorescu a fost concediat de Antena 1. Dupa ce Alex Velea a plecat de la Acces Direct si Mirela Boureanu Vaida s-a trezit fara contractul reinnoit, acum pleaca un nou angajat. Vlad Grigorescu era colegul lui Serban Copot la iUmor.

Cele doua vedete Antena 1 erau gazdele care primeau concurentii in culise. Ei ii incurajau inainte sa urce pe scena si ii felicitau dupa ce executau numarul in fata juriului (Cheloo, Delia si Mihai Bendeac). In plus, Vlad Grigorescu a castigat primul sezon al emisiunii iUmor.

Locul lui Vlad Grigorescu va fi luat de Dan Badea, un obișnuit al scenei ”iUmor” din ipostaza de invitat special. Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț, informeaza Cancan.ro, siteul nr 1 in Romania.

Vlad Grigorescu, concediat de Antena 1!

Vlad Grigorescu, concediat de Antena 1!”E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă.

Vlad Grigorescu, concediat de Antena 1!Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Publicat: 25 ian. 2019, 12:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă