Bianca Dragusanu, clipe de cosmar alaturi de sora ei in Asia Express! A ajuns pe perfuzii si a fost la un pas sa abandoneze competitia! VIDEO

Publicat: 25 Jan. 2019, 13:19 Vedete

Emisiunea de la Antena 1 a pus vedetele in situatii limita si in acest nou sezon.

Bianca Dragusanu, clipe de cosmar alaturi de sora ei in Asia Express! Asia Express incepe in curand iar „Drumul Elefantului” le-a dat mari batai de cap concurentilor care nu stiau mai deloc la ce sa se astepte.

Bianca Dragusanu si sora ei, Jojo si Paul Ipate, Ana Morodan si Adrian Telespan, Anca Sigartau si fiul ei, Cosmil Selesi si Serban de la Animal X, Ruby si iubitul ei, Cocuta si Bogdan Boanta, Margherita de la Clejani si Iuliana Luciu si CRBL si Oase sunt vedetele care au fost nevoite sa-si gaseasca singure mancare, cazare si transport pentru a ajunge la destinatia finala cu doar 1 dolar pe zi.

India le-a rezervat insa mari surprize mai ales fetelor care nu stiau la ce sa se astepte si au fost chiar nevoite sa cerseasca un pahar cu apa. Epuizarea si-a spus cuvantul pentru unii dintre ei, dar cele mai afectate au fost Jojo care a izbucnit in lacrimi, Ruby care aproape a cedat fizic si Bianca Dragusanu care a ajuns pe perfuzii.

„Dupa 4 zile aici ai murit. Doamne fereste! Nu, da mori, ca n-ai, n-ai cum. Ce, ai innebunit la cap? Uita-te si tu de 6 ore ce tot facem? In 4 zile am murit”, au fost primele impresii pe care Bianca si sora ei le-au impartit pe bancheta din spate a unei masini extrem de mici si murdare. Cele doua fiind obisnuite cu totul alte conditii au avut un soc cand au ajuns in Asia.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jan. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă