Cine a reusit sa intre in dormitorul lui Paris Hilton de Romania. FOTO EXCLUSIV!

Publicat: 25 Jan. 2019, 12:26 News 3

Diana Bianca a reuşit să îşi construiască o carieră pas cu pas în domeniul beauty & medical si este o femeie ce inspiră putere şi ambiţie ce se reflectă în proiectele pe care le susţine.

Diana Bianca sau Paris Hilton de Romania locueste intr-o vila din Nordul Capitalei, iar de curand frumoasa blondina a postat o poza incendiara pe conturile ei de socializare! Se pare ca Diana este foarte atasata de cele doua cateluse ale ei, Mia si Erika si aceasta ar face totul pentru ele.

Chiar daca Diana are cam tot ce si-ar putea dori o femeie, fiind fondatoarea a trei centre de chirurgie estetica de lux, pentru ea cel mai mult conteaza dragostea neconditionata pe care i-o ofera cele doua cateluse.

Cine a reusit sa intre in dormitorul lui Paris Hilton de Romania

Diana a cantarit bine pana sa isi comande piesele de mobilier din casa in care s-a mutat inca de acum doi ani. Blondina a optat pentru un dormitor clasic de culoarea gri si alb, cu accesorii argintii, mobila fiind facuta pe comanda. Frumoasa afacerista nu s-a zgarcit cand a facut alegerea.

Ea a vrut un dormitor si o casa care sa o reprezinte si care sa transmita caldura, dar in acelasi timp sa fie suficient de luxoasa si de mare pentru cele doua cateluse ale ei.

Publicat: 25 Jan. 2019, 12:26 News 3
Pe aceeași temă