Cum tratezi deranjamentele stomacale. Remedii simple si eficiente

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:17 Retete & Diete
Cum tratezi deranjamentele stomacale. Remedii simple si eficiente

Pentru ca deranjamentele stomacale nu sunt deloc o placere, va spunem cum sa scapati rapid de ele.

Problemele de digetsie sunt inconfortabile si dureroase, si am face orice pentru a scapa de ele. Iar pentru acest lucru avem la indemna diverse solutii.

In prima instanta putem apela la diferite medicamente, insa daca nu vreti sa mergeti la farmacie, puteti sa gasiti si in casa cateva alimente care sa va ajute.

Probioticele sunt cele mai importante arme impotriva deranjamentelor stomacale, fiind sunt culturi vii de bacterii care traiesc in sistemul digestiv.

Cum tratezi deranjamentele stomacale

Cum tratezi deranjamentele stomacale

Bacteriile respective au fost studiate pentru a se putea intelege actiunea lor in organism, fiind esentiale pentru producerea de imunoglobuline, pentru absorbtia nutrientilor si in tratamentul deranjamentelor stomacale.

Probioticele pot inactiva agentii patogeni precum Salmonela, E-coli si stafilococii. Atunci este esential sa consumam iaurt, chefir, banza proaspata de vaci sau varza murata, potrivit adevarul.ro.

„Din păcate, echilibrul acestor culturi bacteriene este sensibil şi poate fi uşor perturbat de factori cum ar fi: stresul, antibioticele sau anticoncepţionalele.

Majoritatea probioticelor sunt produse în urma proceselor de fermentaţie a acidului lactic iar cele mai cunoscute microorganisme folosite la producerea probioticelor sunt Lactobacillus şi Bifidobacterium”, a spus un nutritionist citat de agerpres.ro.

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:17 Retete & Diete
Pe aceeași temă