Bărbat din Brăila, live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră: ”Voi stați închiși în casă, terminaților”

Publicat: 23 apr. 2020, 13:58 Autor: Maria Apostol News
Bărbat din Brăila, live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră: ”Voi stați închiși în casă, terminaților”

Un tânăr din Brăila, abia întors din Anglia, a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/h pe șosea, fără a avea permis sau declarație pe propria răspundere pentru a ieși din casă.

Înainte de a transmite live pe Facebook și a le arăta prietenilor câtă ‘șmecherie’ a învățat în Anglia, tânărul, originar din Ialomița, s-a filmat, împreună cu doi prieteni, la restaurantul McDonald’s din Brăila, acolo unde și-a cumpărat o înghețată ”de foame”.

Live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră

Polițiștii l-au oprit pe raza localității Valea Cânepii și au descoperit că tânărul de 23 de ani nu avea permis de conducere, motiv pentru care i-au întocmit un dosar penal.
Mai mult, nici șoferul și nici cei doi prieteni ai săi nu aveau declarații pe propria răspundere, astfel că au fost amendați cu câte 2.000 de lei fiecare.

În plus, șoferul a primit o altă amendă de 3.290 de lei pentru live-ul de pe Facebook, pentru expresiile jignitoare și pentru că nu purta centura de siguranță, notează debraila.ro.

Ba, voi sunteti in casa, va uitati la mine, stati in casa inchisi, si eu ma plimb pe afara… si voi, in *** mea, la bloc, inchisi! (…) Uitati si voi cum se ridica acul, terminatilor! (…) Voi sunteti niste terminati, retardati si noi ne plimbam la 200 la ora. Dau 200-300 de euro si imi iau permisul inapoi. Noi ne permitem sa mergem cum vrem!”, a spus bărbatul în live-ul de pe Facebook, ptorivit debraila.ro.

Oamenii legii i-au transmis, însă, că „lauda de sine nu miroase-a bine!”

„A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe Facebook, live de care am aflat și noi. A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei (nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului). Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal”, scriu polițiștii pe pagina oficială de Facebook.

Publicat: 23 apr. 2020, 13:58 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă