Faniya Khaliullova a murit pe scena. Cantareata din Rusia s-a stins in fata fanilor. VIDEO socant

Publicat: 25 Jan. 2019, 14:04 Vedete

Doliu in Rusia dupa ce o artista a avut probleme de sanatate in timp ce sustinea un concert. Imaginile au fost filmate de fani.

Faniya Khaliullova a murit pe scena. Cantareata a suferit un atac de cord in timp ce canta. Imaginile socante au fost filmate de fanii lor care si-au dat seama tarziu ca situatia e serioasa. Cantareata a cazut secerata in fata fanilor, pe scena.

Faniya Khaliullova, o cântăreață extrem de apreciată în Rusia, a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei piese. Femeia se afla pe scenă, la concert. Era inconjurata de o mare de fani care cantau alaturi de ea. Acestia au filmat momentul socant in care artista se prabuseste pe scena.

Faniya Khaliullova a murit pe scena VIDEO


Potrivit Mirror, Khaliullova, în vârstă de 53 de ani, a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost pronunțat decesul. Medicii au precizat că inima i-a cedat pe scena din Dimitrovgrad, al doilea cel mai mare oraș din regiunea rusă Ulyanovsk.

„Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”, a spus Yevgenia Ulyanova, capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk.

Publicat: 25 Jan. 2019, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă