Ferma 2019. Momente fierbinti intre Ioana Filimon si Diana Belbita. N-o sa crezi ce au facut vedetele

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:44 News 3

In cadrul jocului 'Adevar sau provocare', Ioana si Diana au facut un show pe cinste.

Scene de infarct la show-ul ‘Ferma’, transmis de Pro TV. Din cauza faptului ca nu aveau nimic de facut, concurentii au decis sa joaca ‘Adevar sau provocare’, pentru ca timpul sa treaca mai usor.

Insa provocarile au ridicat temperatura barbatilor, fiindca fetele nu au fost tocmai cuminti. Ioana Filimon, fosta Miss Romania 2016, n-a vrut sa joace cartea adevarului si a ales ‘Provocare’.

Marius Craciun n-a stat pe ganduri si i-a dat o provocare nu tocmai cuminte, spunandu-i sa prinda cu gura o carte de pe abdomenul lui Remus Boroiu.

Ferma 2019. Momente fierbinti intre Ioana Filimon si Diana Belbita

Ferma 2019. Momente fierbinti intre Ioana Filimon si Diana Belbita

Insa a intervenit Diana Belbita si a spus ca vrea ca volumele sa fie „supte” cu gura de pe ea. Diana n-a stat pe ganduri, s-a asezat pe masa si a pus trei carti pe ea, pentru ca provocarea sa fie si mai grea.

Baietii din competitie au fost incantati de aceasta proba, privind cu sufletul la gura cum cele doua fete nu erau intr-o pozitie prea cuminte pe masa, incingand atmosfera.

Insa Silviu Tolu nu a vrut sa lase doar fetele sa duca ‘greul’, si a decis sa destinda si mai mult atmosfera, astfel ca a improvizat un microfon dintr-o matura si s-a pus pe cantat manele.

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:44 News 3
Pe aceeași temă