Victoras Micula a incalcat legea in Bihor. A participat la curse ilegale si a tras cu o mitraliera intr-o hala VIDEO

Publicat: 05 Mar. 2019, 14:12 News 3

Momente de groaza cauzate de Victoras Micula si prietenii sai, care au incalcat legea.

Fiul miliardarului Viorel Micula este in mijlocul unui scandal de amploare, dupa ce a fost filmat in timp ce tragea cu mitraliera intr-o hala, dupa care a participat la curse ilegale cu masini.

Toate imaginile au fost postate pe retelele sociale, si dupa cum era de asteptat, imaginile au devenit virale.

Victoras Micula a incalcat legea in Bihor

Victoras Micula a incalcat legea in Bihor

„Unu la mana, nu mai aud, sunt aproape surd. Si doi la mana, stau intr-un Ferrai cu chestia asta in brate (n.r. mitraliera). Este reala, chiar este reala” a spus unul dntre prietenii lui Victoras, potrivit A1.ro.

„Suntem cu Victor, puteti sa-i dati un follow, ca omul posteaza incontinuu nebunii si poate sunteti un castigator, fiindca omul a zis ca va duce la o plimbare cu elicopterul sau cu avionul lui, sau chiar cu Ferrari-ul” a spus un alt prieten de-al sau.

La scurt timp politia s-a sesizat si a deschis dosare penale pentru detinere si uz ilegal de arma, dar si pentru intreceri ilegale cu masini.

„In urma aparitiei filmarii din mediul online, politistii bihoreni s-au sesizat din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere ilegala de arma si intrecere ilegala de masini” a spus Alina Dinu, purtator de cuvant al IPJ Bihor, potrivit sursei citate.

Publicat: 05 Mar. 2019, 14:12 News 3
Pe aceeași temă