Scene erotice la Ferma! Ioana Filimon si Jorge au facut baie impreuna si imaginile sunt incendiare! VIDEO

Publicat: 01 feb. 2019, 11:05 Autor: D. C. Vedete

Ferma Vedetelor de la Pro Tv este noua "Insula iubirii" a televiziunii iar intrigile sunt cat se poate de "amoroase".

Scene erotice la Ferma! Ioana Filimon si Jorge au facut baie impreuna. Jorge si Ioana Filimon au socat atat pe ceilalti concurenti de la Ferma dar si telespectatorii cu curajul lor.

Cei doi au fost surprinşi în ipostaze fierbinţi la propriu, în cadă. Cântăreţul şi câştigătoarea titlului Miss România din anul 2016 s-au hârjonit ca doi adolescenţi. Dacă sexy Ioana Filimon este lipsită de obligaţii, ne întrebăm cu ce ochi a privit soţia lui Jorge scenele halucinante.

Ioana are 27 de ani si este o adevarata bomba sexy si plina de dorinta sexuala si pe tot parcursul emisiunii degaja sexualitate. Jorge se pare ca a cazut in capcana Ioanei si a inceput sa flirteze cu ea si s-au atins mai mult decat senzual impreuna in cada.

Ioana Filimon si Jorge au facut baie impreuna la Ferma 2019

In editiile trecute Ioana Filimon a mai avut o aparitie la fel de incendiara tot la dus. Desi stia ca este filmata a facut baie fara sa aiba vreo inhibitie si la final a ramas chiar topless. Pro TV nu a dezamagit telespectatorii nici de data asta si a difuzat scena in totalitate cu bruneta sexoasa in timp ce isi spala corpul la care multi telespectatori ravnesc.

Ea a făcut baie cu Jorge, fiind surprinşi de Cătălin Moroşanu. „Moartea din Carpaţi” aproape că a rămas mut când i-a văzut pe cei doi în cadă, în timp ce Ioana îl spăla pe cap pe artist şi îi făcea masaj. „Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea”, le-a spus luptătorul bulversat colegilor de cameră.

Publicat: 01 feb. 2019, 11:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă