Ferma 2019. Brigitte Sfat a spus de cate ori a facut sex cu Ilie Nastase, intr-o seara. ULUITOR!

Publicat: 10 Mar. 2019, 14:52 Vedete

In cadrul emisiunii de la PRO TV care a devenit un show erotic, Brigitte Sfat a facut cateva dezvaluiri socante. Despre viata ei sexuala, evident.

Ferma 2019. Brigitte Sfat a spus de cate ori a facut sex cu Ilie Nastase, intr-o seara. Vedeta sustine ca sta bine la capitolul sex si ca este un armasar in pat. Cand erau un cuplu, Brigitte Sfat sustine ca a facut dragoste cu Ilie Nastase si de 7 ori intr-o singura seara. Concurentii de la Ferma 2019 au fost socati.

Scene fierbinti la Ferma! Brigitte Sfat, atinsa lasciv pe fund! Imaginile sunt incredibile VIDEO

Brigitte Sfat a facut dezvaluirile in timp ce juca Adevar sau Provocare la Ferma. Catalin Morosanu a fost intrebat de Diana Belbita de cate ori face sex cu sotia lui. Sportivul a marturisit ca de doua ori pe saptamana.

Cea care a socat a fost insa Brigitte. Catalin Morosanu a fost socat. Despre tenismen se vorbeşte, însă, de un palmares de peste 2500 de femei. Ferma 2019. Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat. De la ce a pornit galceava celor doua VIDEO

Ferma 2019. Brigitte Sfat sex cu Ilie Nastase

  • „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase.
  • „Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”, a fost replica lui Moroşanu, la PRO TV.
Publicat: 10 Mar. 2019, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă