Ferma 2019. Brigitte Sfat a batut amantele lui Ilie Nastase. Bruneta a spus tot adevarul

Publicat: 14 Feb. 2019, 12:53 Vedete

Fosta sotie a lui Ilie Nastase se afla in cadrul emisiunii Ferma vedetelor, prezentata anul acesta de Mihaela Radulescu.

Ferma 2019. Brigitte Sfat a batut amantele lui Ilie Nastase. Bruneta se tine in topul celor mai controversate concurente. Dupa ce a acuzat-o pe Claudia Pavel ca s-a culcat cu primul ei sot si apoi s-a lasat pipaita in zonele intime de Jorge, acum vine cu noi declaratii socate.

Brigitte Sfat sustine ca a batut cateva din amantele pe care le-a prins langa sotul ei. Aceasta le-a marturisit concurentilor care are si o latura mai violenta. Cu toate ca se declara o persoana religioasa si sustine ca citeste, pe zi, 5 pagini din biblie, Brigitte Sfat este o femeie periculoasa.

Ferma 2019. Brigitte Sfat a batut amantele fostilor soti

“Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale. Am bătut-o pe una, când aveam copil de trei luni. Am bătut-o”, a declarat Brigitte Năstase în cadrul emisiunii “Ferma”.

“Și acum doi ani m-am dus și-am luat-o pe aia din Ploiești, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter și l-am împins cu tot cu scuter”, a mai povestit bruneta în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Brigitte Sfat, trei casnicii esuate

Frumoasa bruneta are trei mariaje terminate toate cu divort. Aceasta a fost casatorita cu Ilie Nastase, Ovidiu Torj si Octavian Sfat.

Publicat: 14 Feb. 2019, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă