Atac armat intr-un club din Mexic. 15 persoane au murit. Ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 10 Mar. 2019, 12:55 VIDEO

Zi neagra pentru aceasta tara. Toti cei care petreceau in clubul La Playa Men din orașul Salamanca nu vor uita aceasta seara niciodata.

Atac armat intr-un club din Mexic. Cel puțin 15 persoane au murit, iar alte șapte au fost rănite după ce au fost împușcate într-un club de noapte din statul mexican intr-un atac armat, a informat biroul procurorului local, relatează mediafax.ro.

Nu este clar încă cine este autorul atacului armat. Un grup de bărbați înarmați au fost observați parcând trei dube lângă clubul La Playa Men din orașul Salamanca.

Potrivit procurorului general, 13 persoane au murit în interiorul clubului, iar alte două după ce au fost transportate la spital. Conform euronews.com, statul Guanajuato este unul din cele mai violente state din Mexic.

Atac armat intr-un club din Mexic pe 9 martie 2019


Martorii care se aflau in exteriorul clublui la ora producerii tragediei sustin ca trei dube au oprit in fata clubului. Din el au iesit oameni inarmati care au dat buzna in club. Acolo au deschis focul asupra clientilor.

„Oamenii raniti au iesit in fuga din club. Toti s-au indreptat catre masinile lor. Apoi, tot restul serii, politia a scos cadavre din club”, a marturisit un martor conform surse sus citate.

In prezent, Mexic se confrunta cu grave probleme de violenta. Si totul din cauza traficantilor de carburant care au inceput sa faca legea. Presedintele Andres Manuel Lopez Obrador a transmis condoleante familiilor si a marturisit ca face tot posibilul sa aplaneze astfel de incidente.

Publicat: 10 Mar. 2019, 12:55 VIDEO
Pe aceeași temă