A aflat ca sotul ei traieste o viata dubla dupa multi ani de la nunta! Adevarul a iesit la iveala cand barbatul era in spital!

Publicat: 10 Mar. 2019, 10:50 Life

Kathleen Maloney a aflat adevarul despre sotul sau, in cel mai cumplit mod. A mers sa il viziteze la spital, dar a dat nas in nas cu cealalta femeie din viata lui.

Femeia in varsta de 57 de ani a aflat ca sotul ei traieste o viata dubla. S-a intamplat la multi ani de la nunta lor, cand acesta se afla in perioada de recuperare, pe patul de spital. Cei doi s-au indragostit unul de altul in anul 2012, apoi a urmat si cererea in casatorie.

Totul parea sa fie perfect intre ei, dar in realitate lucrurile stateau total invers. Timp de ani de zile, femeia a crezut ca si-a gasit alesul, pana cand intr-o zi, cand acesta i-a dat de banuit. La inceput, acesta era cel mai galant barbat posibil, si ii deschidea femeii toate usile, oriunde mergeau. Kathleen Maloney a mai povestit ca sotul sau era si foarte romantic.

„Platea pentru fiecare cina, iar dupa prima intalnire mi-a pus haina lui pe umeri si am mers pe malul marii. Era suprarealist, la fel ca-n filme”, a marturisit femeia. Desi o facea sa se simta foarte speciala, aceasta a marturisit ca a avut inca din primele clipe un presentiment sumbru.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Mar. 2019, 10:50 Life
Pe aceeași temă