Are cancer terminal la creier. Modelul a fost parasit de logodnic dupa ce medicamentatia a facut-o sa se ingrase

Publicat: 22 ian. 2019, 10:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Emily Nicholson are 24 de ani si sufera de o boala crunta. Din cauza tratamentului, modelul s-a ingrasat 32 de kg.

Are cancer terminal la creier. Fostul model a decis sa renuunte la cariera ei in momentul in care medicii i-au zis ca mai are 1 an de trait. Aceasta a vrut sa se bucure de fiecare zi ramasa. Asa ca a decis sa se casatoreasca cu iubitul ei, Jamie Smith.

Din nefericire, planul nu a fost dus la finalizare. Emily Nicholson a fost parasita de logodnicul ei cu cateva zile inainte de nunta. Tanara sustine ca acesta nu a putut accepta faptul ca iubita lui s-a ingrasat 32 de kg din cauza tratamentului pentru cancer.

Conform The Sun, cei doi urmau sa se casatoreasca si sa traiasca impreuna ultimul an de viata al fetei. Cu cateva zile inainte de nunta, el a anuntat-o printr-un mesaj pe Facebook Messenger ca anuleaza nunta. Totul din cauza ca ea s-a ingrasat.

Are cancer terminal la creier si a fost parasita

Are cancer terminal la creier. Modelul a fost parasit de logodnicTanara urmeaza un tratament cu steroizi pentru boala ei. In 6 saptamani, aceasta s-a ingrasat 32 de kilograme.

Are cancer terminal la creier. Modelul a fost parasit de logodnic„Jamie mi-a spus ca nu vrea sa mai fie cu mine si ca nu ma mai iubeste de ceva vreme. De cateva luni iese cu prietenii lui. Eu nu puteam sa merg cu ei din cauza conditiei mele. A venit din senin despartirea. Acum nu mai simt nimic pentru el. M-a ranit si nu are rost sa ma supar din cauza aceasta”, a marturisit fata, ramasa singura.

Are cancer terminal la creier. Modelul a fost parasit de logodnicDin fericire, Emily Nicholson a depasit anul de viata pe care medicii i l-au prezis. Familia spera sa stranga 30.000 de lire pentru un nou tratament de imunoterapie. Iubitul ei sustine ca el a fost cel parasit, nu invers.Are cancer terminal la creier. Modelul a fost parasit de logodnic

Publicat: 22 ian. 2019, 10:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă