Atac armat in Bruxelles. Un barbat a tras cu o mitraliera spre un restaurant. Ce s-a intamplat

Publicat: 24 Dec. 2018, 19:48 Life

Un bărbat a tras trei focuri de armă în fereastra unui restaurant din centrului oraşului Bruxelles.

Atac armat in Bruxelles. Dupa ce a tras spre local si a bagat panica in toti oamenii aflati in zona, suspectul a fugit de la locul faptei, a anunţat Poliţia belgiană. Din fericire, politia a anuntat ca nu există victime, informează agenţia Reuters.

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei locale 10:00 (ora României 11:00). Un martor ocular a relatat că individul era înarmat cu o puşcă mitralieră tip Kalaşnikov. Dupa ce a deschis focul, infractorul a fugit de la locul faptei cu o masina.

Atac armat in Bruxelles, soldat fara victime

Poliţia a transmis că momentan nu este clar motivul atacului, însă un purtător de cuvânt al procuraturii a declarat că nu se crede că atacul a fost unul de natură teroristă.

„Un martor a vazut un barbat care a tras cu o arma asemanatoare cu un kalashnikov in directia unui geam de-al restaurantului de pe Strada Louise. La locul pricinei, politia a gasit 3 urme de gloante in pereti”, sustine purtatorul de cuvant Ine Van Wymersch.

Nu se stie daca incidentul este sau nu un act terorist. Investigatia inca e in desfasurare. Criminalistii vor analiza gloantele si apoi vor oferi mai multe detalii.

Publicat: 24 Dec. 2018, 19:48 Life
Pe aceeași temă