Diana Dumitrescu e gravida. Vedeta a publicat prima poza cu burtica ei

Publicat: 10 Mar. 2019, 13:19 News 3

Vesti bune pentru vedeta noastra care asteapta primul ei copil. Dupa deceptia in dragoste suferita cand Ion Ducu a divortat de ea, acum radiaza!

Diana Dumitrescu e gravida. Actrita in varsta de 35 de ani va deveni mama pentru prima data. Bucuroasa, vedeta a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu burtica ei. Vestea a venit la o zi dupa ce Diana Dumitrescu a fost nasa pentru Katia, fiica Mihaelei Moise.

  • „S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin! ❤️#35andstillfabulousmomtobe”, a scris Diana Dumitrescu, în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Diana Dumitrescu e indragostita pana peste cap de sotul ei. La nunta (vezi imagini aici), aceasta a publicat cel mai romantic mesaj despre afaceristul Alin, cu care va avea si un copil anul acesta.

  • „Am cunoscut omul ăsta frumos acum 3 ani. De trei ani am fost alături una de cealaltă și la bine și la greu! Am râs muuuult împreună și zi de zi am descoperit un om și mai bun cu multă iubire în suflet!
  • Azi spun cu mândrie că o voi cununa la anul! Ea e Meme, fina mea! La mulți ani, Memelusha! Să ai o viață că în povești alături de familia frumoasă pe care ți-o construiești! Te iubesc @mihaelamoise ❤️❤️❤️”, a scris Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu e gravida

In 2018, actrita s-a casatorit cu iubitul ei, Alin. La scurt timp de la nunta, aceasta a marturisit ca isi doreste un copil. Si nu doar ea, ci si sotul ei! Diana Dumitrescu in pericol? A fost la un pas de DEPRESIE.

  • „Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple”, a spus atunci Diana Dumitrescu pentru unica.ro.
Publicat: 10 Mar. 2019, 13:19 News 3
Pe aceeași temă