Ferma 2019. Ioana Filimon, filmata TOPLESS in timp ce se dezbraca! S-a renuntat la orice inhibitie, se da totul pe post! Imagini INCENDIARE in direct la Pro TV!

Publicat: 05 Mar. 2019, 23:52 Vedete

Ferma 2019 se transforma intr-un show interzis minorilor. Scenele cu Ioana Filimon in sanii goi au fost urmarite de peste 1 milion de telespectatori.

FERMA 2019! Ioana Filimon, filmata TOPLESS in timp ce se dezbraca! Ferma 2019 este una dintre cele mai urmarite emisiuni de la Pro Tv din acest sezon, iar postul numarul 1 din Romania nu se dezminte si le ofera telespectatorilor exact ce isi doresc sa vada.

Ioana Filimon a fost filmata in sanii goi, fara sutien in timp ce se dezbraca in camera ei si imaginile au fost date pe post. Desi vedetele stiu ca sunt filmate in permanenta, probabil la inceputul emisiunii li s-a spus faptul ca ipostazele intime vor fi taiate la montaj.

Aproape necunoscuta pana sa apara la FERMA, Ioana Filimon a devenit acum principala atractie a emisiunii de pe Pro TV, reusind sa fie concurenta cu cele mai numeroase aparitii senzuale. Si in editiile trecute a fost filmata in costum de baie cand facea dus alaturi de Jorge sau singura acoperita doar de prosop, toate astea erau doar sa-i pregateasca pe telespectatori pentru ce avea sa urmeze.

De mentionat faptul ca imaginile cu Ioana Filimon topless la FERMA au fost difuzate pe post fara sa fie cenzurate sau blurate in niciun fel, pentru a obtine maximul de audienta din aceste cadre. Fosta Miss Romania in anul 2016 a fost filmata chiar inainte sa se culce cand se schimba langa patul ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Mar. 2019, 23:52 Vedete
Pe aceeași temă